Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

Oordopjes op maat

Oordoppen op maat

Voor gehoorbescherming op maat maakt de audioloog een afdruk van uw gehoorgang. Daardoor is deze bescherming comfortabeler en efficiënter dan de standaard oordopjes.

Het is dus beter om gehoorbescherming op maat te laten maken. Uw op maat gemaakte gehoorbescherming moet een perfecte pasvorm hebben waardoor ze optimaal kan functioneren. Als uw gehoorbescherming klaar is kunt u ze komen passen en controleren we of ze uw oren goed afsluit met behulp van een meetapparatuur die we hiervoor speciaal hiervoor ontwikkeld hebben. We weten dan 100% zeker of uw oren goed beschermd worden. Onze lawaaibescherming is ISO gecertificeerd, wat betekent dat ze aan hoge kwaliteiteisen voldoen.

 

Het voordeel van op maat gemaakte gehoorbescherming

Omdat gehoorbescherming op maat volledig gecreëerd is naargelang uw eigen gehoorgang, is deze bescherming comfortabeler en efficiënter dan standaard gehoorbescherming. De perfecte pasvorm zorgt voor een optimaal functioneren, wat we controleren aan de hand van meetapparatuur die Amplifon speciaal hiervoor zelf ontwikkelde. Onze op maat gemaakte gehoorbescherming is bovendien altijd ISO gecertificeerd: dit betekent dat elk van onze producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Het is dus vanzelfsprekend dat wij bij Amplifon altijd op maat gemaakte gehoorbescherming adviseren.