Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

Getuigenissen

Wat denken onze klanten?

Louis.JPG

Louis Mulquet

Beter horen volgens Louis:
“In een gesprek zijn woorden meteen veel
duidelijker. Ik had het veel eerder moeten doen.”

Lees meer

 Gilbert Goossens

"Mijn Amplifon audioloog nam uitgebreid de tijd om met mij te praten. Hij legde me uit hoe een hoorapparaat precies werkt en waarom je niet meteen moet opgeven als het niet van het eerste moment perfect werkt. Bij Amplifon mag je gelukkig zo vaak langskomen als je wilt om je hoorapparaten te laten bijregelen. Wat ik ook erg aangenaam vind, is dat ik na al die jaren nog altijd door dezelfde audioloog geholpen word. Hij kent me intussen door en door en dat maakt het contact alleen maar aangenamer."


Lees meer


Marie-Louise  Marie-Louise Van Belle

 Mijn advies: niet twijfelen maar doen!

"Toen ik op een dag de bel van een fietser niet meer hoorde, besefte ik dat het tijd was voor een    hoorapparaat. Het was wennen en het duurde even voor het perfect afgesteld was, maar gelukkig kon ik telkens terecht bij de audiologen van Amplifon. Nu kan ik weer met volle teugen van het leven genieten!"


Lees meer


 


Jean-Paul Pieters

Wat vindt u bijzonder aan uw hoortoestellen?

"Er is terug een wereld die voor mij is opengebloeid.  Het is echt een droom. Ik kan terug vogeltjes horen fluiten, terug een klok horen tikken... Zelfs nu ben ik soms nog op ontdekkingstocht als ik terug klanken hoor vanuit mijn kindertijd. Een geluid kan een herinnering opwekken die op zijn beurt dan weer een blij gevoel kan geven.  Ik wist niet dat geluiden op die manier iemand terug heel blij konden maken. Ik heb er nog geen moment spijt van."

Lees meer

​​


Patrick Meerschaut

Hebt u nog tips voor andere mensen?

"Niet zo lang wachten om de stap te zetten. Vanaf het moment dat je omgeving je gehoorprobleem opmerkt zou je actie moeten ondernemen. Het is misschien wel zo dat veel mensen niet goed articuleren maar vaak ligt het probleem toch bij je eigen gehoor. Negeer je gehoorproblemen niet."

Lees meer